PALVELUT

Askelma ohjelma on kehitetty yrittäjän päivittäistä työntekoa helpottamaan ja saamaan taloushallinnon kuluja kustannustehokkaammaksi.

Yrityksen tuoterekisteri, varastonhallinta, asiakasrekisteri, kassa, tarjouspyynnöt sekä myynti-ja ostolaskut voidaan integroida yhdeksi kokonaisuudeksi yhteistyössä kirjanpitäjäsi kanssa. Yhdistettynä vielä askelma mobiiliin, saadaan yhtiösi taloushallinto yhdeksi kokonaisuudeksi, jota on yksinkertainen käyttää.

Askelma ohjelman asentaminen ei vaadi hankalia ohjelmistoasennuksia ja kaikki tapahtuu pilvipalveluna. Olemme omassa yhtiössä huomanneet erilaisten ohjelmakokonaisuuksien ylläpidon ja asentamisen haastavaksi. Sen pohjalta lähdimme kehittämään omaa yksinkertaista ja selkeäkielistä kokonaisuutta, millä voitaisiin hoitaa koko yrityksen taloushallinto laskutuksesta kirjanpitoon. Ja ilman tulosteita.

Askelma ohjelman hienous piilee siinä, että se on todella kustannustehokas käyttää. Olitpa sitten aloitteleva yksityisyrittäjä tai isompi kansainvälinen toimija, askelma – kaikki samalla portaalla.

IMG-20170531-WA0001